Donează pentru viețile fragile

 

Iohanna Purdea Fundația Genesis for life

19% Complete
95 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Iohanna Purdea, fost jurnalist, în prezent specialist de comunicare și PR. Sunt mama unui băiețel sănătos frumos, de care sunt foarte mândră. Victor are acum 2 ani și jumătate, s-a născut la termen și nu a avut probleme serioase de sănătate. Eu și soțul meu ne considerăm niște părinți norocoși și suntem recunoscători pentru asta. Însă măgândesc că sunt mulți alți părinți ai căror copii vin pe lume prea devreme și nu au suficientă putere să lupte pentru a supraviețui. Dacă ar avea șansa de a fi ajutați de oameni minunați, așa cum este medicul Cătălin Cîrstoveanu, și de a fi tratați cu ajutorul unor aparate de ultimă generație, cu siguranță ar reuși. Atunci mai mulți părinți și-ar putea strânge copilașii în brațe și i-ar putea înconjura de dragostea lor. Atunci s-ar putea auzi mai multe râsete de copii și ar fi mai mulți părinți fericiți. 

Pentru râsetele de copii și zâmbetele părinților lor m-am alăturat proiectului Genesis for Life și acestui scop umanitar: strângerea sumei de 20.000 de euro necesară pentru cumpărarea unui aparat de dializă destinat nou-născuților sub 2 kg. Pare o sumă uriașă, dar nimic nu este prea greu atunci când mai mulți oameni se unesc pentru a face bine. 

Te invit și pe tine să donezi, atât cât poți. Împreună putem salva viețile unor copii, împreună putem face fericiți mulți părinți! Donează!

Fiecare donație, oricât de mică, este binevenită și foarte importantă pentru proiect.

Îți mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

SUSŢIN PROIECTUL

GENESIS FOR LIFE

De șase ediții, prin proiectul Genesis for Life, Fundația sprijină vieți fragile și strânge fonduri necesare dotării Secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie” din București, unde medicul Cătălin Cîrstoveanu este un exemplu grăitor despre cum România se poate schimba prin eforturile fiecăruia dintre noi.

Fundația Genesis Collegiate sprijină viețile fragile și strânge fondurile necesare dotării Secției de Neonatologie a Spitalului Marie Curie din București.  Medicul Cătălin Cîrstoveanu este sufletul acestei secții care, datorită lui, a devenit un adevărat loc al speranței. Secția are rezultate remarcabile și folosește tehnici unice în țară pentru a salva vieți abia începute

 

2 Donații

Un proiect în care cred si care merită tot sprijinul nostru.
05 Jun 2015
21 May 2015
Iohanna Purdea : Fundația Genesis for life
Donează pentru viețile fragile