Andrei Lupu - Fundația Genesis Collegiate

Haideți să ajutăm!

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Unul dintre lucrurile care îmi place cel mai mult la meseria mea este diversitatea. Am ajuns să întâlnesc mulți oameni, să filmez și fotografiez în locuri în care nu aș fi crezut că voi ajunge vreodată. Dar nimic nu m-a impresionat mai tare decât ce am văzut în secția de neonatologie a Spitalului Marie Curie.

Acolo l-am întâlnit pe domnul Cîrstoveanu și echipa lui minunată, niște oameni extraordinari și plini de sperantă care își dedică viețile în sprijinul acelor mici suflete care au nevoie de ajutor să crească mari și să se bucure de viață. M-am hotărât să mă implic iar vouă vă cer același lucru! Spitalul are mare nevoie de un aparat de dializă pentru copiii sub 2 kg. Este nevoie de 20 000 de euro pentru aparat. Stiu că pare o sumă mare, dar nu este imposibil!

Haideți să ne alăturăm oamenilor cu inițiative de acest gen și să le arătăm că suntem mai mulți cărora ne pasă! Haideți să ii sprijinim pe cei care nu sunt atât de norocoși la început de drum! Bucuria pe care o simți în suflet știind că ai ajutat niște copii este imensă, o să vedeți!

Fiecare donație, oricât de mică, este binevenită și foarte importantă pentru proiect.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Genesis Collegiate

Genesis Collegiate promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

GENESIS FOR LIFE

Anual organizăm un eveniment caritabil intitulat GENESIS FOR LIFE, în care incercăm, punctual, să aducem un plus de valoare și speranță acolo unde poate fi de folos societății. 

Binele invinge ~ 2015

Fundația Genesis Collegiate sprijină viețile fragile și strânge fondurile necesare dotării Secției de Neonatologie a Spitalului Marie Curie din București.  Medicul Cătălin Cîrstoveanu est

2 Donatii

Ileana Cirt

50 RON
28 mai 2015

Andreea Grigorasi

30 RON
28 mai 2015