Fundația Genesis for life

Fundația Genesis for life

GENESIS FOR LIFE 2019

Dată: 31 December 2019
Comunitatea Genesis a continuat să sprijine, și anul acesta, viețile micilor pacienți de la Spitalul de Copii ,,Marie Curie” printr-un nou eveni
[ Show more ]

7

Galantomi:

175

Donații:

43,811 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Comunitatea Genesis a continuat să sprijine, și anul acesta, viețile micilor pacienți de la Spitalul de Copii ,,Marie Curie” printr-un nou eveniment caritabil GENESIS FOR LIFE, în care ne-am propus să strângem 17.000 de euro pentru un aparat bronhoscopic rigid, necesar în intervenții salvatoare de vieți.

Evenimentul a avut loc pe 20 februarie 2019, începând cu ora 19:00, în Sala de Marmură a Cercului Militar Național, unde Doru Trăscău și Andrei Zamfir de la The Mono Jacks au susținut un concert extraordinar, urmat de un special pairing Wine&Music comentat de Doru Trăscău, cu susținerea specială a Gitana Winery. 

În precampania evenimentului, am reușit să strângem 15.500 de euro, însă linia de donații rămâne deschisă pentru toți cei care doresc să susțină această cauză. Donațiile se pot realiza pe oricare din paginile fundraiserilor dedicate acestui eveniment. Persoanele juridice interesate pot contacta Fundatia Genesis, pe adresa de email genesisforlife@genesis.ro.

Susține și tu proiectul GENESIS FOR LIFE 2019!