Fundația Genesis for life

Fundația Genesis for life

De la copii, pentru copii 2020

Dată: 31 December 2020
Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilită
[ Show more ]

7

Galantomi:

38

Donații:

7,475 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilități materiale reduse!

Doi profesori de arte, un colaborator al școlii și patru elevi și-au donat o parte dintre tablourile realizate chiar de ei, pentru a strânge banii necesari achiziționării unor tablete performante, care vor ajunge la cinci copii din București, cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copiilor.

Puteți admira tablourile realizate de elevii și profesorii Genesis College aici: https://genesis.ro/

Cei cinci copii, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, elevi la Școala "Sfântul Andrei" din București, provin din familii cu posibilități materiale reduse, iar unii dintre ei au și probleme de sănătate, însă, în ciuda greutăților, au rezultate bune la învățătură, cât și un comportament exemplar în familie și în comunitate. 

Pentru că nu dețin dispozitive electronice pe care să se conecteze la activități și nici nu își permit să le achiziționeze, copiii nu pot participa la cursurile și sesiunile de pregătire online oferite de profesorii lor. Cu ajutorul tabletelor pe care le vor primi, aceștia vor putea să rămână conectați la activitățile educaționale, iar timpul petrecut acasă să fie valorificat cât mai bine și să devină mai plăcut. 


Vă rugăm să ne sprijiniți în această acțiune caritabilă! Împreună, le putem oferi acestor copii șansa unei educații mai bune și a unui start mai bun în viața de adult.