Ioana Drăgulinescu - Fundația Genesis for life

DONEAZĂ PENTRU VIAȚĂ

850 RON Donatii stranse
85% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când am intrat pentru prima oară în secția de neonatologie a Spitalului Marie Curie mi s-a părut că nu fusesem niciodată atât de aproape de miracolul vieții. Pare incredibil că o mână de om, la propriu, o ființă de 500 - 700 de gr, va deveni peste un timp un copil vesel și sănătos, care să aducă lacrimi de bucurie în ochii doctorului Cîrstoveanu, cel care reușete alături de echipa lui fantastică să ofere viață și speranță acolo unde nimeni nu ar fi crezut. Nu am o relație bună cu spitalele și medicii din România, dar ceea ce face medicul Cîrstoveanu este o minune. Poate că proiectele mari, care vor să miște munții din loc sunt înspăimântătoare. De aceea noi vrem să mutăm piatră cu piatră. Piatra de anul acest se numește aparat pentru dializă la copiii de sub 2 kg și este invenția unor medici din Italia. Aparatul costă 20.000 de euro, dar mai degrabă l-aș converti în vieți, pentru că în fiecare zi în care nu este acolo, în secție, vom pierde incalculabil de mult. Dacă puteți ajuta, cu puțin sau cu mult, pentru acești copii va fi esențial, va fi VIAȚĂ.

Fiecare donație, oricât de mică, este binevenită și foarte importantă pentru proiect. 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Genesis for life

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

GENESIS FOR LIFE

De șase ediții, prin proiectul Genesis for Life, Fundația sprijină vieți fragile și strânge fonduri necesare dotării Secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie” din București, unde medicul Cătălin Cîrstoveanu este un exemplu grăitor despre cum România se poate schimba prin eforturile fiecăruia dintre noi.

Binele invinge ~ 2015

Fundația Genesis Collegiate sprijină viețile fragile și strânge fondurile necesare dotării Secției de Neonatologie a Spitalului Marie Curie din București.  Medicul Cătălin Cîrstoveanu est

3 Donatii

Donatie de la Ioana Dragan
16 Jun 2015
Din partea a: Robert Ion & Alecsandra Valasuteanu
15 Jun 2015
Vreau o tara ca afara :)
15 Jun 2015