Andrei Zamfir - Fundația Genesis for life

OFERĂ SPERANȚĂ

1,185 RON Donatii stranse
79% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În 20 februarie vom cânta la Cercul Militar Național la evenimentul Genesis for Life. Fie că te interesează o seară cu muzică bună și vinuri pe măsură, fie că vrei să fii parte dintr-un proiect de responsabilitate socială...sau poate ambele, rețeta pentru a ajunge acolo este aceeași - intri pe Galantom și donezi pentru Genesis for Life. Donația iți va asigura nu doar accesul la eveniment, dar și șansa de a te alătura luptei pentru viața copiilor născuți prematur, o luptă câștigată deja în mii de cazuri de către medicii de la spitalul Marie Curie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Genesis for life

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

GENESIS FOR LIFE

De șase ediții, prin proiectul Genesis for Life, Fundația sprijină vieți fragile și strânge fonduri necesare dotării Secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie” din București, unde medicul Cătălin Cîrstoveanu este un exemplu grăitor despre cum România se poate schimba prin eforturile fiecăruia dintre noi.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2019

Comunitatea Genesis a continuat să sprijine, și anul acesta, viețile micilor pacienți de la Spitalul de Copii ,,Marie Curie” printr-un nou eveniment caritabil GENESIS FOR LIFE, în care ne-am 

7 Donatii

Sănătate și Doamne ajuta!
06 Mar 2019

Anonymous

300 RON
20 Feb 2019

Anonymous

200 RON
15 Feb 2019
06 Feb 2019
06 Feb 2019
06 Feb 2019

Ioana Scurt

230 RON
Felicitari pentru initiativa, sper sa se stranga suficiente donatii, si de-abia astept sa vad concertul!
06 Feb 2019