Fundația Genesis for life

Fundația Genesis for life

Donează pentru viață la Marie Curie

Dată: 31 December 2015
Fundația Genesis Collegiate sprijină viețile fragile și strânge fondurile necesare dotării Secției de Neonatologie a Spitalului Marie Curie din
[ Show more ]

6

Galantomi:

91

Donații:

18,056 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fundația Genesis Collegiate sprijină viețile fragile și strânge fondurile necesare dotării Secției de Neonatologie a Spitalului Marie Curie din București.  Medicul Cătălin Cîrstoveanu este sufletul acestei secții care, datorită lui, a devenit un adevărat loc al speranței. Secția are rezultate remarcabile și folosește tehnici unice în țară pentru a salva vieți abia începute.

Mii de părinții stiu că aici găsesc oameni dedicați care să le salveze copiii. Dar este mare nevoie si de echipamente specializate pentru a lupta cu boala.

De-a lungul timpului, în spitalul Marie Curie au fost internați nou născuți cu greutăți foarte mici si insuficiență renală. Unii dintre ei au pierdut lupta cu boala, datorita intevenției dificile în astfel de cazuri. 

Există însă o tehnologie nouă care ar putea oferi o șansă la viață acestor copii.

Este un echipament revoluționar care a fost deja folosit cu succes. Credem că un astfel de echipament va duce la salvarea multor vieți pe an. 

Noi cei de la Fundația Genesis Collegiate împreună cu Quartz Media Production organizăm un eveniment caritabil pentru a strânge banii necesari achiziționării acestui aparat de dializă pentru copii de sub două kg. Aparatul costă aproximativ 20.000 euro.

Oricine dorește să ni se alăture o poate face, fie donând, fie devenind fundraiser pe Galantom și facând voluntar propria campanie de fundraising pentru a-i determina pe cei din cercul lor social să doneze pentru cauza pe care o susținem.