Împreună, pentru copii!

 

Ruxanda Rusu Fundația Genesis for life

50% Complete
450 RON
Donations raised
900 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

“Acum doi ani am fost la prima mea clasa de pictură. Pot spune ca am avut o evoluție spectaculoasă. Am participat la concursuri de arte precum Concursul Internațional de arte plastice Martha Bibescu și Artistul Adolescent. Iubesc sa ma joc și să explorez. Sunt absolventa cursurilor online Fundamentals of Graphic Design și Introduction to Imagemaking autorizate de prestigioasa universitate americana California Institute of the Arts, dar nu m-am oprit aici. 

 

Profund pasionată de istoria artelor, m-am hotărât să îl descopăr pe Brâncuși și opera sa într-un articol acum publicat în revista internațională de specialitate DailyArt. De mică știam că mă atrage universul creației. La cererea mea, părinții m-au înscris la cursuri de pian pe când aveam 8 ani. 

 

Acum în timpul liber mă delectez cu opera lui Chopin sau Liszt, preferații mei. Mă consider norocoasă că am putut sa realizez atât de multe de la o vârstă fragedă - anul acesta am împlinit cincisprezece ani. Un lucru este sigur pentru mine: arta mă descătușează, îmi oferă o libertate efervescentă care mă motivează să îmi înving fricile, să merg mai departe. Lucrările mele nu sunt simple picturi, ci reflecții interioare ale trăirilor și experiențelor personale. Adesea mă întreb ce îmi rezervă calea, însă știu cu certitudine că orice ar fi, se va regăsi în universul artelor”.

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, împreună cu dumneavoastră, ne dorim să strângem 6.000 de lei, sumă cu care vom putea achiziționa tablete performante pentru 5 copii cu posibilități materiale reduse și probleme de sănătate, din București.

Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilități materiale reduse! Doi profesori de arte, un colaborator al școlii și patru elevi și-au donat o parte dintre tablourile realizate chiar de ei, pentru a strânge banii necesari achiziționării unor tablete performante, care vor ajunge la cinci c

 

5 Donations

Felicitari!
02 Jun 2020
01 Jun 2020

Carmen Costea

50 RON
30 May 2020

Ioana Necula

50 RON
Mulțumim Ruxi pentru tablou!
30 May 2020
30 May 2020
Ruxanda Rusu : Fundația Genesis for life
Împreună, pentru copii!