Împreună, pentru copii!

 

Irene Podoleanu Fundația Genesis for life

93.75% Complete
1,875 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
6
Donations
I want to donate!

Irene Georgia Podoleanu are 13 ani și 10 luni și este elevă în clasa a VIII-a la Școala Ion Heliade Rădulescu.

 

Irene a început să picteze la vârsta de 3 ani, așezând tușe colorate pe paginile blocului de desen. Odată cu trecerea timpului a evoluat către compoziții proprii, ce uimesc prin originalitate și culoare, creându-și astfel propriul stil, reprezentat de personaje himerice sau pământene, pe care le așterne pe pânză într-o manieră proprie.

 

În anul 2015, a avut prima sa expoziție ,,Chipuri', în cadrul căreia a expus peste 60 de lucrări.
Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, împreună cu dumneavoastră, ne dorim să strângem 6.000 de lei, sumă cu care vom putea achiziționa tablete performante pentru 5 copii cu posibilități materiale reduse și probleme de sănătate, din București.

Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilități materiale reduse! Doi profesori de arte, un colaborator al școlii și patru elevi și-au donat o parte dintre tablourile realizate chiar de ei, pentru a strânge banii necesari achiziționării unor tablete performante, care vor ajunge la cinci c

 

6 Donations

05 Jun 2020

Anonymous

1,300 RON
Draga Irene, Iti multumim si te felicitam pentru implicarea si sustinerea ta a acestui proiect! Am fost impresionati de tehnica lucrarii tale si de emotia pe care ne-a transmis-o. In viziunea noastra, aceea ca spiritul tanar este peren, atat timp cat este nutrit cu grija. Succes pe mai departe, B.M.
02 Jun 2020
31 May 2020
30 May 2020
Mulțumim Irene pentru tablou!
30 May 2020
28 May 2020
Irene Podoleanu : Fundația Genesis for life
Împreună, pentru copii!