Petre-Emanuel Ghergu - Fundația Genesis for life

Împreună, pentru copii!

1,100 RON Donatii stranse
68.75% Complete
1,600 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Petre Ghergu, profesor de arte plastice la Genesis College, este un împătimit al artei, în toate formele ei, o pasiune descoperită timpuriu și transformată în muncă și relaxare deopotrivă. A ajuns la catedră în urmă cu aproximativ 5 ani, din dragoste pentru copii și pentru arta vizuală. 

 

“Sunt un artist vizual al tinerii generații. Căutările plastice fac parte din diferite domenii ale artelor, de la designul vestimentar, la grafică și arta decorativă. Prin arta pe care o creez, apelând la minimalism și abstracționism, doresc să exprim idei profunde ale omului, în general, și ale spiritului, precum și sentimentele prin care trecem noi cei ce suntem autori sau simpli privitori.

 

Într-o perioadă foarte grea prin care trece umanitatea, am realizat că cel mai important este cel de lângă noi, fie că vorbim despre familie sau despre tânăra generație care va realiza schimbări majore și importante pentru întreaga lume.

 

În aceste momente, mă gândesc și la dezvoltarea personală a oamenilor, la tehnologie și la nevoie majoră de educare a fiecăruia dintre noi și, nu în ultimul rând, la dezvoltarea culturală, la cunoașterea și asimilarea informațiilor despre istorie, literatură, muzică și arte vizuale. Toate acestea pot fi accesate, în secolul XXI, prin intermediul internetului, având acces la toate informațiile utile pentru dezvoltarea noastră și mai ales pentru dezvoltarea copiiilor.

 

Copiii noii generații au nevoie de noi, ca prieteni, ca dascăli, ca părinți". 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Genesis for life

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

De la copii, pentru copii 2020

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, împreună cu dumneavoastră, ne dorim să strângem 6.000 de lei, sumă cu care vom putea achiziționa tablete performante pentru 5 copii cu posibilități materiale reduse și probleme de sănătate, din București.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilități materiale reduse! Doi profesori de arte, un col

6 Donatii

Anonymous

300 RON
05 Jun 2020

Anonymous

200 RON
03 Jun 2020
Îți mulțumesc pentru generozitate, sensibilitate și faptul că îi apropii de artă pe cei mici!
01 Jun 2020
31 May 2020
Mulțumim Petre pentru tablouri!
30 May 2020
❤️
30 May 2020