Împreună, pentru copii!

 

Corina Lungu Fundația Genesis for life

53.571428571429% Complete
750 RON
Sumă strânsă
1,400 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Corina Lungu este profesor de arte în cadrul Școlii Genesis, absolventă a Universității Naționale de Arte din București, promoția 2002, cu Studii Masterale susținute în cadrul Université Libre de Bruxelles și un doctorat în arte decorative. Deține numeroase premii internaționale în domeniul designului grafic, pentru campanii comerciale și sociale.

 

“Mă bucur că pot să fac un pas în direcția celor care au nevoie de noi și acest lucru mă face să sper că voi putea contribui la îmbunătățirea calității vieții lor. Ce poate fi mai frumos decât să redai zâmbetul unor copii care au nevoie de susținere?”.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, împreună cu dumneavoastră, ne dorim să strângem 6.000 de lei, sumă cu care vom putea achiziționa tablete performante pentru 5 copii cu posibilități materiale reduse și probleme de sănătate, din București.

Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilități materiale reduse! Doi profesori de arte, un colaborator al școlii și patru elevi și-au donat o parte dintre tablourile realizate chiar de ei, pentru a strânge banii necesari achiziționării unor tablete performante, care vor ajunge la cinci c

 

4 Donații

Anonymous

150 RON
05 Jun 2020
Mulțumesc pentru frumusețea și bucuria mesajului pe care îl transmiți copiilor!
01 Jun 2020
Mulțumim Corina pentru tablouri!
30 May 2020
30 May 2020
Corina Lungu : Fundația Genesis for life
Împreună, pentru copii!