Corina Lungu - Fundația Genesis for life

Împreună, pentru copii!

750 RON Donatii stranse
53.571428571429% Complete
1,400 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Corina Lungu este profesor de arte în cadrul Școlii Genesis, absolventă a Universității Naționale de Arte din București, promoția 2002, cu Studii Masterale susținute în cadrul Université Libre de Bruxelles și un doctorat în arte decorative. Deține numeroase premii internaționale în domeniul designului grafic, pentru campanii comerciale și sociale.

 

“Mă bucur că pot să fac un pas în direcția celor care au nevoie de noi și acest lucru mă face să sper că voi putea contribui la îmbunătățirea calității vieții lor. Ce poate fi mai frumos decât să redai zâmbetul unor copii care au nevoie de susținere?”.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Genesis for life

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

De la copii, pentru copii 2020

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, împreună cu dumneavoastră, ne dorim să strângem 6.000 de lei, sumă cu care vom putea achiziționa tablete performante pentru 5 copii cu posibilități materiale reduse și probleme de sănătate, din București.

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

Elevii și profesorii Genesis College, singura școală complet digitalizată din România, și-au unit forțele pentru a ajuta copiii cu posibilități materiale reduse! Doi profesori de arte, un col

4 Donatii

Anonymous

150 RON
05 Jun 2020
Mulțumesc pentru frumusețea și bucuria mesajului pe care îl transmiți copiilor!
01 Jun 2020
Mulțumim Corina pentru tablouri!
30 May 2020
30 May 2020