Andrei Lupu - Fundația Genesis for life

Haideți să ajutăm!

80 RON Donatii stranse
16% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Unul dintre lucrurile care îmi place cel mai mult la meseria mea este diversitatea. Am ajuns să întâlnesc mulți oameni, să filmez și fotografiez în locuri în care nu aș fi crezut că voi ajunge vreodată. Dar nimic nu m-a impresionat mai tare decât ce am văzut în secția de neonatologie a Spitalului Marie Curie.

Acolo l-am întâlnit pe domnul Cîrstoveanu și echipa lui minunată, niște oameni extraordinari și plini de sperantă care își dedică viețile în sprijinul acelor mici suflete care au nevoie de ajutor să crească mari și să se bucure de viață. M-am hotărât să mă implic iar vouă vă cer același lucru! Spitalul are mare nevoie de un aparat de dializă pentru copiii sub 2 kg. Este nevoie de 20 000 de euro pentru aparat. Stiu că pare o sumă mare, dar nu este imposibil!

Haideți să ne alăturăm oamenilor cu inițiative de acest gen și să le arătăm că suntem mai mulți cărora ne pasă! Haideți să ii sprijinim pe cei care nu sunt atât de norocoși la început de drum! Bucuria pe care o simți în suflet știind că ai ajutat niște copii este imensă, o să vedeți!

Fiecare donație, oricât de mică, este binevenită și foarte importantă pentru proiect.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația Genesis for life

Genesis College promovează educația de excelență, descoperind, dezvoltând și promovând potențialul nativ al fiecărui copil. 

GENESIS FOR LIFE

De șase ediții, prin proiectul Genesis for Life, Fundația sprijină vieți fragile și strânge fonduri necesare dotării Secției de Terapie Intensivă Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie” din București, unde medicul Cătălin Cîrstoveanu este un exemplu grăitor despre cum România se poate schimba prin eforturile fiecăruia dintre noi.

Binele invinge ~ 2015

Fundația Genesis Collegiate sprijină viețile fragile și strânge fondurile necesare dotării Secției de Neonatologie a Spitalului Marie Curie din București.  Medicul Cătălin Cîrstoveanu est

2 Donatii

28 May 2015
28 May 2015